LOIKKAKOPLA

Voit Lasten kulttuuriviikkojen aikana korvata minkä tahansa koulutuntisi parkour-tunnilla. Sisällöt tunnille ja ohjeet saat Loikkakopla-sovelluksesta.  Klikkaa alta painiketta ja tilaa opetusryhmällesi tunnukset, jotka sisältävät 4 erillistä harjoituskertaa.

TILAA LOIKKKOPLA TUNNUKSET

LASTEN KULTTUURIVIIKOT <3 LOIKKAKOPLA

TIETOA OPETTAJILLE

1.

Opettajat voivat tilata Loikkakopla tunnukset täyttämällä tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen. Tunnukset saat heti käyttöösi ja pääset kirjautumaan niillä Loikkakoplaan. Klikkaa tästä siirtyäksesi lomakkeeseen.

2.

Kirjauduttuasi Loikkakoplaan, sinulla on 4 valmista parkour-tuntia. Yksi treeni kestää 45-60min ja soveltuu ala- sekä yläkoululaisille. Jokaisesta tunnista löytyy ohjeet lämmittelypelille, parkour-radan rakentamiseksi koulun saliin ja parkourin harjoitteluun ja loppurataan. Ohjeissa on erikseen lyhyt kirjallinen ohje opettajalle ja videomuotoinen ohje, joka näytetään oppilaille.

3.

Voit Lasten kulttuuriviikkojen ajan (6.-27.2.2023) korvata minkä tahansa koulutunnin parkour-tunnilla. Tunnusten lisäksi tarvitset käyttöösi koulun salin, josta löytyy voimistelupenkkejä, puolapuut, hyppyarkku ja pari patjaa sekä laitteen, jolta näytät oppilaille Loikkakoplan ohjevideoita (tietokone, tabletti tai puhelin).

4.

Miksi käyttää Loikkakoplaa Lasten kulttuuriviikkojen aikana?

  • Treenit ovat Suomen kokeneimpien ammattilaisten suunnitelemia ja juontamia, joiden ammattitaitoon pääset käsiksi Loikkakoplan avulla
  • Sinun ei tarvitse suunnitella tuntia! Ne on suunniteltu ja ohjeistettu valmiiksi
  • Loikkakoplaa on helppo käyttää. Erillistä perehdyttämistä ei tarvita, mutta sellainen on järjestetty kaikille alueen opettajille
  • Mitä muuta tähän vielä?

Palautetta LOIKKAKOPLASTA

”Lapset innostuivat pisteiden saamisesta todella paljon ja ymmärsivät videoiden avulla ohjeet hyvin. 🙂 Emme ehtineet tekemään aivan kaikkea, koska halusimme pitää aluksi lyhyen tutustumistuokion.”

Siilinjärvi / Pöljän koulun parkour-ryhmä

”Kaikki toimii todella mukavasti! Radat on simppeleitä, nopeita rakentaa ja tekemistä sopivasti muttei liikaa.”

Jyväskylä / Janakan koulun iltapäiväkerho

”Kätevä miettiä heti spotin (tehtävän) jälkeen, miten se sujui lasten mielestä ja saada suoraa palautetta.”

Sonkajärvi / Yhtenäiskoulun parkour-kerho

”Ohjevideot loistavia, lapset osasivat heti niiden perusteella tehdä”

Isokyrö / keskustan alakoulun kerho

”Lasten liikkunan ilo ja riemu. Jäbät vetää tyttöjen kanssa samoja juttuja. Aivan huippua.”

Imatra / Vuoksenniskan koulun harrasteryhmä

”Se kun kaikki oppivat samaa matkaa omia taitojaan ja kehittävät hieno- ja karkeamotoriikkaa eteenpäin ja saa yhdessä pitää hauskaa onnistumisten joukossa.”

Multia / Alakoulun iltapäiväkerho

Usein kysyttyä

MITÄ LOIKKAKOPLA MAKSAA?

Lasten kulttuuriviikoille osallistuville kouluille Kotkan, Haminan, Kouvolan ja …. alueella 4 treenikerran ryhmät ovat ilmaisia?

KUINKA MONTA OSALLISTUJAA VOI OLLA KERRALLA?

Opettaja pystyy omalle luokalleen ohjaamaan yksin Loikkakoplan avulla. Loikkakopla on suunniteltu 5-15 hengen ryhmille Määrää voidaan kasvattaa, jos ohjaajan ryhmänhallintataidot riittävät tai lisäämällä ryhmään toinen ohjaaja.

MITEN SAAN LOIKKAKOPLAN KÄYTTÖÖNI?

Lasten kulttuuriviikkojen ajaksi saat käyttöösi neljä kokonaista harjoitusta. Kun täytät alla olevan lomakkeen, pääset heti kirjautumaan Loikkakoplaan luomillasi tunnuksilla. Tämän sivun ylälaidassa olevan ohjevideon mukaisesti valitset ensin kauden 1 ja sen alta jonkun harjoutuksista 1-4 ja eikun treenaamaan luokkasi kanssa.

KUVAT JA VIDEOT KÄYTTÖÖSI

Voit katsoa ja ladata ”Loikkakopla kouluille” -videon vimeosta. Klikkaa tätä linkkiä ja paina vimeossa Download -painiketta, jonka löydät videon alapuolelta. Video on tehty näytettäväksi esimerkiksi koululta löytyvillä näytöillä tai luokissa.

Lisäksi löydät google driven kansiosta muutaman tehtävän ohjevideon ja kuvan.

TIEDOTTEET

Opettajille suunnatun tiedotteen löydät .pdf:nä tästä. Voit myös vapaasti ladata koululaisille suunnattuja julistepohjia google drivestä.

Tilaa Loikkakopla käyttöösi

Täytä vieressä oleva lomake, niin saat välittömästi Loikkakoplan sisällöt käyttösi.

Lasten kulttuuriviikkojen ajaksi saat käyttöösi neljä kokonaista harjoitusta. Kun täytät vieressä olevan lomakkeen, pääset heti kirjautumaan Loikkakoplaan luomillasi tunnuksilla. Tämän sivun ylälaidassa olevan ohjevideon mukaisesti valitset ensin kauden 1 ja sen alta jonkun harjoutuksista 1-4 ja eikun treenaamaan luokkasi kanssa.

Treeneihin tarvitsen koulus salin, josta löytyy voimistelupenlkkejä, puolapuut, hyppyarkku ja pari patjaa sekä laitteen (tietokone, tabletti tai kännykkä), jolta näytät oppilaille Loikkakoplasta löytyviä videoita tunnin aikana.

TILAA LOIKKAKOPLA-TUNNUKSET

Täytä alla oleva lomake, niin saat Loikkakoplaan tunnukset samantien, joilla pääset tuktimaan sisältöjä ja pitämään niiden avulla parkour-tunteja.


YHTEYSTIEDOT

Jos sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää Loikkakoplasta, ota ihmeessä yhteyttä:Rasmus Kuvaja – Loikkakoplan asiakkuuspäällikkö
050 5533442, rasmus.kuvaja (ät) parkourakatemia.fi