LOIKKAKOPLA

Tällä sivulla keromme, miten Loikkakoplan avulla järjestettäviin harjoituksiin löytää ohjaajia ja osallistujia helposti.

KATSO MITEN LÖYDÄT OHJAAJAT HELPOSTI KATSO MITEN SAAT OSALLISTUJIA HELPOSTI

LOIKKAKOPLA-OHJAAJAN LÖYTÄMINEN ON HELPPOA

Katso alta viisi vinkkiä ja video

1.

Kokeneita parkour-ohjaajia, joilla riittää ammattitaito kokonaisen kauden ohjaamiseen koulun välineillä, ei löydy mistään. Loikkakoplan avulla ohjatessa ohjaajan ei tarvitse tietää parkourista, joten ohjaaja on huomattavasti helpompi löytää. Kuka tahansa, jota innostaa lapsien liikuttaminen, voi hoitaa homman!

2.

Me koulutamme ohjaajat kattavilla materiaaleilla. Jokainen Loikkakoplaohjaaja saa käyttöönsä koulutusmateriaalien videot ja diat, jotka löytyvät helposti tutuilla Loikkakopla tunnuksilla.

3.

Soveltuvan ohjaajan löytää helposti sosiaalisen median tiedottamisen avulla. Neuvomme yksityiskohtaisesti, miten tämä kannattaa tehdä alla olevilla videoilla.

4.

Tee Loikkakopla-ohjaajaksi hakemisesta helppoa: luo yksi verkkosivu, jossa työ kuvataan ja jossa on lomake, jonka täyttämällä pestiin voi hakea. Tiedota rekrystä lähettämällä eteenpäin linkkiä tähän sivuun.

5.

Kuka tahansa voi tuurata varsinaista ohjaajaa. Loikkakoplan avulla on helppo katsoa mihin on jääty ja tunnit on aina valmiiksi suunniteltu yksityiskohtia myöten.

Miten saat OSALLISTUJIA Loikkakoplan avulla järjestettäviin harjoituksiin?


Tieto vanhemmille asti

Koulun henkilökunnan informointi kerhoista / harrasteryhmistä. Pidetään huoli että ilmoittautumislinkki tai vastaava tavoittaa vanhemmat oikeasti ja ajoissa esimerkiksi Wilman kautta. Muistutusviesti vanhemmille on hyvä laittaa lähempänä kerhojen alkua. Viestissä on tärkeää mainita paikka, ajankohta ja se, että toiminta on maksutonta osallistujille.


Tieto koulujen henkilökunnalle

Informoi rehtoreita ja opettajia, jotta he voivat kannustaa koululaisia osallistumaan ja tarvittaessa ohjata eksyneet lampaat oikeaan paikkaan.


TEE Ilmoittautuminen helpoksi

Helpoin ja kätevin tapa on luoda lyhyt sähköinen lomake, jonka avulla toimintaan voi ilmoittautua verkkosivun kautta. Tämän linkin voi sitten jakaa eteenpäin. Lomakkeen toki pitää olla sellainen, että yhteen ryhmään voi ilmoittautua vain valittu määrä oppilaita ja mahdollisesti erikseen voi ilmoittautua varasijoille. Jos tämä ei jostain syystä ole mahdollista, niin ilmoittautuminen voidaan toteuttaa paperilomakkeella. Sähköisen ilmoittautumisen olisi hyvä olla sellainen, ettei se vaadi kirjautumista, tunnusten luomista ja salasanoja, sillä tämä nostaa aina kynnystä ilmoittautua. 


Tiedotus kouluilla

Wilma-viestien lisäksi on hyvä innostaa lapsia osallistumaan. Tätä voi tehdä laittamalla julisteita, pyörittämällä tiedotteita ja videoita koulujen näytöillä tai tekemällä kuulutuksia harrasteryhmistä esim. aamunavauksissa. Tiedota lapsia, miten kerhoihin ilmoittaudutaan ja laita esimerkiksi seuraavanlainen toimintakutsu: ”pyydä tänään vanhempaasi ilmoittamaan sinut mukaan parkourkerhoon”. Vanhemmat ovat saaneet wilma-viestin asiasta, missä on ohjeet. Saat meiltä valmista materiaalia kouluilla tiedotukseen. Materiaalit löydät alta.


TÄYDENNÄ KAUDEN AIKANA

Jos kerhot eivät tule heti alkuun täyteen tai oppilaita ei käy riittävästi, ota mukaan varasijoilta tai pyydä kesken kauden uusia mukaan. Luo tähän ajoissa järjestelmä.


KÄYTÄ VALMISTA MATERIAALIAMME

Alta löydät linkit valmiiseen materiaaliimme, joita voit vapaasti käyttää osallistujien hankkimisessa. Katso materiaali läpi, ja valitse sinulle sopivat tai käytä vaikka kaikkia!

MATERIAALI OSALLISTUJIEN SAAMISEN TUEKSI

Klikkaa alta katsoaksesi ja ladataksesi materiaaleja Materiaaleja voit käyttää vapaasti, mutta vain LOIKKAKOPLAAN liittyvässä tiedotuksessa.

Voit vapaasti ladata tiedotteen / julisteen alta eri muodoissa ja editoida sitä vapaasti google drivestä.

Suosittelemme sähköistä ilmoittautumislomaketta, missä voi lähettää ryhmäkohtaisen ilmoittautumislinkin koululaisten vanhemmille. Hyvä ilmoittautumisjärejstelmä hoitelee myös nimilistat ja varasijat automaattisesti. Tälläinen on esimerkiksi Hellewi.

Jossain tilanteissa voi olla kuitenkin kätevämpää käyttää tulostettavaa ilmoittautumislomaketta. Sellaisen pohjat löydätä tästä linkistä editoitavassa .doc muodossa.

Löydät google driven kansiosta muutaman tehtävän ohjevideon ja kuvan.

Voit katsoa ja ladata ”Loikkakopla kouluille” -videon vimeosta. Klikkaa tätä linkkiä ja paina vimeossa Download -painiketta, jonka löydät videon alapuolelta. Video on tehty näytettäväksi esimerkiksi koululta löytyvillä näytöillä tai luokissa.

Lisäksi löydät google driven kansiosta muutaman tehtävän ohjevideon ja kuvan.

Klikkaa itsesi Loikkakoplasta kertovalle sivulle ja täytä Kokeile Loikkakoplaa -lomake, niin saat luotua itsellesi testitunnukset, jolla pääsee samantien katsomaan ensimmäisen treenin ohjeita.

Jos näistä materiaaleista heräsi kysymyksiä tai tarvitset lisää apua, niin ota ihmeessä yhteyttä suoraan Hämähäkki Perttuun:

050 3021696

perttu.pihlaja (ät) parkourakatemia.fi