Testitreeni 01 käännökset

Tervetuloa Loikkakoplaan

Tervetuloa Loikkakoplaan! Voitte katsoa yhdessä yllä olevalta videolta, että mitä tänään tehdään.

Treenikerran rakenne:

 • aloitus ja radan rakentaminen (10 min.)
 • lämmittelypeli (10 min.)
 • parkourtehtävät: spotit 1 ja 2 (yht. 15-25 min.)
 • lopputehtävä (10-20 min.)
 • loppusiivous ja palkintovideo (5 min.)

Ohjeet treeneihin:

 • Tehtäviin on ohjeet videona ja tekstinä. ”Lisätietoa” -nappien takaa löydät lisää apuja ohjaustyöhön. Voit näyttää videot lapsille tai antaa ohjeet itse.
 • Tehtävän jälkeen painakaa: ”valmis” ja vastatkaa kysymykseen, niin kerrytätte pisteitä ja mitaleita!
 • Katsokaa treenien lopuksi palkintovideo. Teidän ei tarvitse tehdä jokaista treenin tehtävää: palkintovideon avaamiseksi riittää, että merkitsette valmiiksi ainakin 3 tehtävää.

Vinkkejä:

 • Jos mahdollista, ohjaajan kannattaa tulla valmistelemaan sali 5-15 min ennen treenien alkua. Ota treenin välineet valmiiksi esille ja mahdollisuuksien mukaan voit rakentaa radan osittain tai kokonaan. Tarvittaessa voit kysyä koordinaattoriltasi mahdollisuutta siirtää kerhon alkua hieman myöhemmäksi, jotta pääset valmistelemaan. Radan voitte rakentaa myös koplan kanssa, jolloin saatte rakentamisesta pisteitä.
 • Tehtävien kestoon vaikuttaa mm. ryhmän koko, sekä koplalaisten ikä, motivaatio ja taitotaso. Jos ryhmä on suuri, menee tehtävien suorittamiseen yleensä enemmän aikaa.
 • Jos tehtäviä jää tekemättä, niihin voi palata myöhemmin.
 • Loikkakopla toimii parhaiten noin 5-15 hlö:n ryhmäkoolla. Jos ryhmä on huomattavasti suurempi, voitte kokeilla jakaa ryhmän kolmeen osaan parkourtehtäviä tekemään, jolloin yksi ryhmä voi tehdä esim: a) Loikkakoplan muita tehtäviä (esim. lopputehtävä tai muiden treenien spotit), b) pelata toivottuja liikuntapelejä tai c) suunnitella oman vapaamuotoisen toimintapisteen jäljelle jäävistä välineistä.

Meihin voitte olla yhteyksissä ja kysyä apuja: rasmus.kuvaja@parkourakatemia.fi, 0505533442

Hauskaa treeniä!

[mycred_hide_if ctype=”kuittaus” ref=”17391-1″ count=1] [/mycred_hide_if] [mycred_show_if ctype=”suoritusnolla” ref=”17391-1″ count=1][/mycred_show_if] [mycred_show_if ctype=”pistesaldo” ref=”17391-1-300″ count=1][/mycred_show_if] [mycred_show_if ctype=”pistesaldo” ref=”17391-1-600″ count=1][/mycred_show_if]

 

 

[mycred_hide_if ctype=”kuittaus” ref=”17391-2″ count=1] [quform id="594" name="testitreeni 1 haaste 2 lämmittely"] [/mycred_hide_if] [mycred_show_if ctype=”suoritusnolla” ref=”17391-2″ count=1]

SAITTE 0 PISTETTÄ

Ou nou! Skarpatkaa seuraavissa tehtävissä. Yhteistyö ja yhteisten sääntöjen noudattaminen mahdollistaa sen, että treeneissä on kaikilla kivaa ja pystytään opettelemaan uusiakin juttuja.

 

[/mycred_show_if] [mycred_show_if ctype=”pistesaldo” ref=”17391-2-300″ count=1]

SAITTE 300 PISTETTÄ

Mahtavaa! Yhteistyö ja sääntöjen noudattaminen mahdollistaa sen, että treeneissä on kaikilla kivaa ja pystytään opettelemaan uusiakin juttuja.

 

[/mycred_show_if] [mycred_show_if ctype=”pistesaldo” ref=”17391-2-600″ count=1]

 

SAITTE 600 PISTETTÄ

Kyllä! Te olette valmiita seuraaviin haasteisiin! Hauskanpito on parkourtreeneissä tärkeää.

[/mycred_show_if]

 

 

[mycred_show_if ctype=”suoritus” ref=”17391″ count=”2″][confetti][/mycred_show_if]

 

Palkintovideo ja palautekysely

Olette päässeet treenin loppuun asti, mahtavaa! Siivotkaa sali, paina ”merkitse treeni valmiiksi” -nappia (alhaalla) ja katsokaa sitten tähän avautuva video. Palkintovideona näette useimmiten erilaisia sattumuksia kuvauspäivien varrelta, kuten epäonnistuneita otoksia. Tällä kertaa Jaakko näyttää, miten ylityksiä ei parkourissa tehdä.

 • Palkintovideo on mahdollista katsoa, kun olette suorittaneet ja pisteyttäneet vähintään kolme tehtävää treenistä ja olette sitten merkinneet treenin valmiiksi.
 • Voitte palata myöhemmillä kerroilla tekemään tekemättä jääneet tehtävät, vaikka treeni on merkitty valmiiksi.

Loikkakoplan suunnittelijoille Parkour Akatemiassa on tärkeää saada palautetta. Käymme kaikki palautteet läpi ainakin kerran kaudessa ja kehitämme treenejä. Ohjaaja, täytäthän treenin jälkeen nopean kyselyn:

Paina tästä ja siirry antamaan palautetta.

Kiitos treenistä!