LOIKKAKOPLA

Parkourin opetaminen on tehty nyt helpoksi – kenelle tahansa.

Suomen kokeneimpien parkour-ammattilaisten ohjeistama ja suunnittelema säännöllinen opetus saatavilla kaikkialle Suomeen

TILAA LOIKKKOPLA TAI KOKEILE SITÄ

LOIKKAKOPLAN AVULLA LASTEN PARKOUR-TUNTIEN OHJAAMINEN ON HELPPOA

1.

Et tarvitse lajitietämystä tai kokemusta. Kaiken tarvittavat tiedon onnistuneiden parkour-harjoitusten ohjaamiseksi koulujen saleissa saat Loikkakoplasta.

2.

Sinun ei tarvitse suunnitella tunteja. Se on tehty sinulle valmiiksi. Jokaisesta tunnilla tehtävästä harjoitteesta on selkeät kirjalliset- ja video-ohjeet.

3.

Loikkakopla innostaa lapset mukaan. Voit näyttää hauskat ohjevideot suoraan lapsille ja pelillisyys motivoi. Loikkakoplassa tehtävistä saa pisteitä, mitaleita ja treenin päätteeksi voidaan katsoa yhdessä palkintovideo.

4.

Loikkakoplan avulla ohjaaville on mukana myös koulutus, johon pääset mukaan etänä. Jos et ehdi etäkoulutuksiin paikell, voit katsoa koulutuksen videot ja diat jälkikäteen. Ne on jaoteltu kätevästi aihealueittan.

LOIKKAKOPLAN AVULLA LASTEN PARKOUR-TUNTIEN OHJAAMINEN ON HELPPOA

1.

Et tarvitse lajitietämystä tai kokemusta. Kaiken tarvittavan tiedon onnistuneiden parkour-harjoitusten ohjaamiseksi koulujen saleissa saat Loikkakoplasta.

2.

Sinun ei tarvitse suunnitella tunteja. Se on tehty sinulle valmiiksi. Jokaisesta tunnilla tehtävästä harjoitteesta on selkeät kirjalliset- ja video-ohjeet.

3.

Loikkakopla innostaa lapset mukaan. Voit näyttää hauskat ohjevideot suoraan lapsille ja pelillisyys motivoi. Loikkakoplassa tehtävistä saa pisteitä, mitaleita ja treenin päätteeksi voidaan katsoa yhdessä palkintovideo.

4.

Loikkakoplan avulla ohjaaville on mukana myös koulutus, johon pääset mukaan etänä. Jos et ehdi etäkoulutuksiin paikelle, voit katsoa koulutuksen videot ja diat jälkikäteen. Ne on jaoteltu kätevästi aihealueittan.

LOIKKAKOPLA -SOVELLUSTA ON HELPPO KÄYTTÄÄ

Toimii kaikilla laitteilla

Sinun ei tarvitse ladata puhelimeesi äppiä. Menet vain millä tahansa laitteella osoitteeseen www.loikkakopla.fi ja kirjaudut harjoitusryhmäkohtaisilla tunnuksilla sisään.

On helppo käyttää.

Heti kirjauduttuasi pääset valitsemaan seuraavan treenin, johon voit perehtyä halutessasi jo ennen treenin vetämistä. Samasta paikasta pääset myös kätevästi katsomaan omia tietojasi ja Loikkakopla-ohjaajakoulutuksen materiaaleja.

Autamme. Aina.

Loikkakoplan käyttöön ja sen soveltamiseen lasten-parkour harjoituksisa on erittäin hyvät ohjevideot. Lisäksi meidät saa aina puhelimitse tai sähköpostitse kiinni, jos tarvitset apua.

Kenelle loikkakopla sopii?

Loikkakopla käy kenelle tahansa, joka haluaa järjestää säännöllistä parkouropetusta lapsille tai nuorille koulun liikuntasalissa.

Loikkakopla sopii esimerkiksi koulujen iltapäiväkerhotoimintaan, kansalaisopistoille, uhreiluseuroille yms.

Palautetta LOIKKAKOPLASTA

”Lapset innostuivat pisteiden saamisesta todella paljon ja ymmärsivät videoiden avulla ohjeet hyvin. 🙂 Emme ehtineet tekemään aivan kaikkea, koska halusimme pitää aluksi lyhyen tutustumistuokion.”

Siilinjärvi / Pöljän koulun parkour-ryhmä

”Kaikki toimii todella mukavasti! Radat on simppeleitä, nopeita rakentaa ja tekemistä sopivasti muttei liikaa.”

Jyväskylä / Janakan koulun iltapäiväkerho

”Kätevä miettiä heti spotin (tehtävän) jälkeen, miten se sujui lasten mielestä ja saada suoraa palautetta.”

Sonkajärvi / Yhtenäiskoulun parkour-kerho

”Ohjevideot loistavia, lapset osasivat heti niiden perusteella tehdä”

Isokyrö / keskustan alakoulun kerho

”Lasten liikkunan ilo ja riemu. Jäbät vetää tyttöjen kanssa samoja juttuja. Aivan huippua.”

Imatra / Vuoksenniskan koulun harrasteryhmä

”Se kun kaikki oppivat samaa matkaa omia taitojaan ja kehittävät hieno- ja karkeamotoriikkaa eteenpäin ja saa yhdessä pitää hauskaa onnistumisten joukossa.”

Multia / Alakoulun iltapäiväkerho

Usein kysyttyä

Yhdelle opetusryhmälle yksi kausi (syys tai kevät) sisältää 15 treeniä ja se maksaa 590€ +alv. Jos kaudella toimii useampi opetusryhmä, on hinta kolmannesta ryhmästä alkaen reilusti edullisempi: 350€ +alv.

Loikkakopla lukuvuodeksi 30 krt maksaa 1050€/ryhmä +alv (kolmannesta ryhmästä alkaen 675€/ryhmä + alv).

Tarjoamme myös kokonaisuuksia lyhytkursseille, monilajikerhoihin ja leireille. Kysy lisää meiltä!

Loikkakopla on suunniteltu 5-15 hengen ryhmille. Määrää voidaan kasvattaa, jos ohjaajan ryhmänhallintataidot riittävät tai jos ryhmässä on kaksi ohjaajaa.

Täytä sivun alalaidasta löytyvä tilauslomake. Tämän jälkeen teemme kanssasi sopimuksen. Sopimuksen tekovaiheessa sinun ei vielä tarvitse tietää, montako opetusryhmää Loikkakoplan avulla toteutetaan, eikä niiden aikaa tai toteutuspaikkaa. Ilmoita meille ryhmien tiedot sitten, kun alkavien ryhmien yksityiskohdat ovat selvillä.

Ei. Päinvastoin. Jos tilaat parkour-ammattilaisen paikalle ohjaamaan tunteja, muodostuu tuntihinta matkakuluineen huomattavasti kalliimmaksi. Loikkakoplalla selviät murto-osalla tästä ja saat parkourin huippuammattilaisten luomat sisällöt tunneille käyttöösi.

Voit aloittaa ja käyttää Loikkakoplaa joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Yksi kausi sisältää aina 15 treenikertaa ja on tarkoitettu käytäväksi läpi esim. syksyn tai kevään aikana, mutta järjestelmä ei sido sinua mihinkään tiettyyn aikatauluun.

Kyllä voit! Pääset kirjautumaan Loikkakoplaan ihan omilla testitunnuksillasi ja katsomaan miltä yhden treenin ohjeistukseen liittyvä materiaali näyttää. Täytä sivun alalaidassa oleva Kokeile Loikkakoplaa -lomake ja saat testitunnukset välittömästi käyttöösi!

Tilaa Loikkakopla käyttöösi

Klikkaa alla olevaa painiketta ja täytä avautuva lomake, niin saat Loikkakoplan käyttöösi.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen lähetämme sinulle palvelusopimuksen allekirjoitettavaksi. Yhden lukukauden sopimus ei sido sinua kuin yhden opetusryhmän toteuttamiseen Loikkakoplan avulla kyseisenä lukukautena (syksy tai kevät). Voit tehdä myös sopimuksen koko lukuvuodeksi, mikä sitoo toteuttamaan ainakin yhden ryhmän syksyllä ja ainakin yhden keväällä. Tarkemmat yksityiskohdat Loikkakoplan avulla toteutettavasta toiminnasta voit kertoa meille määrälomakkeella sitten, kun tiedät toteutettavien ryhmien tiedot.

Tilaa Loikkakopla

Kokeile Loikkakoplaa

Täytä alla oleva lomake, niin saat heti käyttöösi Loikkakoplaan testitunnukset , joilla pääset kurkkaamaan sisältöjä ja testaamaan käyttöä.


YHTEYSTIEDOT

Jos sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää Loikkakoplasta, ota ihmeessä yhteyttä:Rasmus Kuvaja – Loikkakoplan asiakkuuspäällikkö
050 5533442, rasmus.kuvaja (ät) parkourakatemia.fi