LOIKKAKOPLA KESÄLEIRI

Sovellus, jolla kuka tahansa voi opettaa parkouria kesäleirillä

Suomen kokeneimpien parkour-ammattilaisten ohjeistama ja suunnittelema opetus kesäleirille saatavilla kaikkialle Suomeen

TILAA LOIKKKOPLA KESÄLEIRI OTA YHTEYTTÄ

Haasteet parkourkesäleirien järjestämisessä Suomessa

1.

Parkour on OKM:n toteuttaman kyselyn mukaan selvästi toivotuin harrastus koululaisten keskuudessa. Parkourkesäleirit täyttyvät hetkessä. Kysyntää on, mutta siihen on haastavaa vastata.

2.

Ammattitaitoisia parkourohjaajia on Suomessa hyvin vähän ja hyvät paikat parkourin harjoitteluun ovat hajallaan. Parkourin järjestäminen tavanomaisilla liikunta-alueilla, kuten koulujen ympäristöissä, vaatii erittäin paljon asiantuntemusta.

RATKAISUNA LOIKKAKOPLA KESÄLEIRI! Loikkakopla kesäleiri on verkko-oppimisympäristö, jonka avulla voit järjestää parkour-ammattilaisten suunnittelemaa ja ohjeistamaa parkouria kesäleireillä. Loikkakopla sisältää reilusti parkoutehtäviä, joista jokainen on ohjeistettu hauskalla ja innostavalla opetusvideolla sekä kirjallisesti. Kesäleirin voit järjestää ihan tavallisissa liikuntatiloissa, kuten koulun liikuntasalissa, metsässä, leikkipuistossa tai liikuntakentällä.

Mitä LOIKKAKOPLA KESÄLEIRI sisältää?


IKIMUISTOINEN KESÄLEIRI SISÄLTÄÄ ELÄMYKSELLISIÄ PARKOURTREENEJÄ NELJÄÄN ERILAISEEN YMPÄRISTÖÖN

Loikkakopla kesäleiri sisältää elämyksellisiä ja hauskoja parkourharjoituksia erilaisiin tavanomaisiin liikuntaympäristöihin. Parkourin tekniikkaharjoitusten lisäksi treenit sisältävät lajinomaisia pelejä ja seikkailua. Loikkakoplan parkourtehtäviä voitte tehdä osana mitä tahansa lapsille tai nuorille suunnattua kesäleiriä.  Sovelluksessa sisältö on jaoteltu puolen leiripäivän (noin 2-2,5 h) mittaisiin kokonaisuuksiin.


HELPPOKäyttöinen internetsovellus ja selkeät opetusmateriaalit

Loikkakopla kesäleiri on helppokäyttöinen internetsovellus, joka toimii millä tahansa laitteella, jossa on internetyhteys. Kirjaudutte vain nettisivuilla Loikkakoplaan omilla tunnuksillanne ja klikkaatte treenit auki. Jokaiseen parkourtehtävään löytyy:

  • yksityiskohtainen, hauska ja innostava opetusvideo, jonka voi katsoa yhdessä lasten kanssa
  • kirjalliset ohjeet ohjaajan avuksi

Tehtävien suorittamisesta kerrytätte ryhmällenne pisteitä, mitaleita ja palkintoja. Pisteitä saatte sinnikkäästä yrittämisestä ja ryhmäkaverien auttamisesta.


NYT SAATAVILLA KAKSI ERI LAAJUISTA PAKETTIA

Loikkakoplan avulla voitte järjestää parkourleirin tai voitte hyödyntää sisältöä osana pidempää leirikokonaisuutta. Paketin tehtäviä voitte tehdä leirinne aikana omien aikataulujenne mukaan. Yksi paketti tilataan aina yhdelle ryhmälle (5-30 harrastajaa).

Pieni paketti. Pienellä kesäleiripaketilla toteutat helposti esimerkiksi yhden päivän parkourleirin tai 1-3 puolen päivän osuutta monilajileirillä. Paketissa on sisältöä 1,5 leiripäivän verran, mistä sinun on helppo koota leirillenne sopiva parkourkokonaisuus. Pienen paketin tarjoushinta kesälle 2023 on 185€/per ryhmä +alv.

Iso paketti. Iso kesäleiripaketti sisältää tekemistä kolmeksi leiripäiväksi. Paketin avulla voit esimerkiksi järjestää 2-3 päivän mittaisen parkourleirin tai käyttää sisältöjä osana viikon mittaista päiväleiriä. Ison paketin tarjoushinta kesälle 2023 on 290€/per ryhmä +alv.


Mitä tarvitset leirin järjestämiseen?

Kesäleirin toteuttamiseksi tarvitsette täysi-ikäisen valvojan/ohjaajan ja laitteen, jossa on internet (esim. tietokone, kännykkä tai tabletti). Loikkakopla kesäleiri sisältää parkourtekemistä neljään erilaiseen ympäristöön:

  • Koulun liikuntasali, josta löytyy ainakin voimistelupenkkejä, puolapuut ja pehmeä patja
  • Koulun piha / leikkipuisto / kaupunkiympäristö
  • Metsä tai muu alue, josta löytyy mm. puita ja kiviä
  • Liikuntakenttä tai muu tasainen alue

Millaiset tilat tarvitset pieneen leiripakettiin: pienellä kesäleiripaketilla voit helposti järjestää parkourin lajikokeilua, kunhan sinulla on edes yksi edellämainituista ympäristöistä käytössä. Voit järjestää parkoursisältöä jopa 1,5 päivän verran, mikäli sinulla on käytössäsi 3 tilaa edellä luetelluista.

Millaiset tilat tarvitset isoon leiripakettiin: Iso paketti sisältää reilusti tekemistä jokaiseen tilaan ja mahdollistaa jopa 3 päivän mittaisen leirin, kun teillä on käytössänne ainakin 3 tilaa edellä luetelluista.

Leirin aikana voitte vaihdella ympäristöä vapaasti omien aikataulujenne ja esimerkiksi sääolosuhteiden mukaan.

Kysyttävää? Kerro meille leiristäsi ja autamme mielellämme sopivan toteutuksen valitsemisessa!

Tilaa Loikkakopla KESÄLEIRI OTA YHTEYTTÄ

KETKÄ OVAT LOIKKAKOPLAN TAKANA?

Perttu “Hämähäkki” Pihlaja

Suomen ensimmäinen parkour-ammattilainen ja yksi Parkour Akatemian perustajista

Hämähäkki Perttu on tunnettu lajin pioneerina vuodesta 2003 ja hän on kierrellyt laajasti maailmalla treenaamassa, opettamassa ja esiintymässä. Parkour-opetuksen edelläkävijänä Perttu on ollut luomassa opetuskonsepteja lapsille, perheille jne…

Jaakko “Liekki-Jaska” Junttila

Suomen johtava parkour-välinesuunnittelija ja yksi parkour akatemian perustajista

Liekki-Jaskalla on yli 10 vuoden opetuskokemus parkourista ja hän on yksi maailman johtavista parkour-alueiden ja -välineiden suunnittelijoista. Jaakon ahkeruus ja kekseliäisyys ovat monen Parkour Akatemian ja Loikkakoplan innovaation takana.

Jaakko “Liekki-Jaska” Junttila

Suomen johtava parkour-välinesuunnittelija ja yksi parkour akatemian perustajista

Liekki-Jaskalla on yli 10 vuoden opetuskokemus parkourista ja hän on yksi maailman johtavista parkour-alueiden ja -välineiden suunnittelijoista. Jaakon ahkeruus ja kekseliäisyys ovat monen Parkour Akatemian ja Loikkakoplan innovaation takana.

Juho “J-Rock” Kallio

Parkour-opetusmateriaalien luomisen edelläkävijä ja yksi parkour akatemian perustajista

Juho on koulutukseltaan liikunnanopettaja, mutta innostunut ja uutta luova mieli on saanut hänet päätymään parkour-ammattilaiseksi. Juho on usean parkourin ympärille rakennetun digitaalisen ratkaisun takana.

Palautetta LOIKKAKOPLASTA

“Lapset innostuivat pisteiden saamisesta todella paljon ja ymmärsivät videoiden avulla ohjeet hyvin. 🙂 Emme ehtineet tekemään aivan kaikkea, koska halusimme pitää aluksi lyhyen tutustumistuokion.”

Siilinjärvi / Pöljän koulun parkour-ryhmä

“Kaikki toimii todella mukavasti! Radat on simppeleitä, nopeita rakentaa ja tekemistä sopivasti muttei liikaa.”

Jyväskylä / Janakan koulun iltapäiväkerho

“Kätevä miettiä heti spotin (tehtävän) jälkeen, miten se sujui lasten mielestä ja saada suoraa palautetta.”

Sonkajärvi / Yhtenäiskoulun parkour-kerho

“Ohjevideot loistavia, lapset osasivat heti niiden perusteella tehdä”

Isokyrö / keskustan alakoulun kerho

“Lasten liikkunan ilo ja riemu. Jäbät vetää tyttöjen kanssa samoja juttuja. Aivan huippua.”

Imatra / Vuoksenniskan koulun harrasteryhmä

“Se kun kaikki oppivat samaa matkaa omia taitojaan ja kehittävät hieno- ja karkeamotoriikkaa eteenpäin ja saa yhdessä pitää hauskaa onnistumisten joukossa.”

Multia / Alakoulun iltapäiväkerho

Usein kysyttyä kesäleireistä

Valitse itsellesi pieni tai suuri Loikkakopla kesäleiripaketti tarvitsemasi sisällön määrän mukaan:

PIENI kesäleiripaketti 0,5-1,5 päivää: 185 € / opetusryhmä + ALV

Lyhyellä kesäleiripaketilla toteutat helposti esimerkiksi yhden päivän leirin tai parkourtuokioita monilajileiriin.

ISO kesäleiripaketti 2-3 päivää: 290 € / opetusryhmä + ALV

Pitkällä kesäleiripaketilla pystyt järjestämään 2-3 päivän parkourleirin tai useita tuokioita monilajileiriin!

Tilaa yksi paketti per Loikkakoplan sisältöjä käyttävä kesäleirin ryhmä. Suositeltu ryhmäkoko on 5-30 leiriläistä. Jos kesäleirilläsi on kaksi erillistä ryhmää, jotka käyttävät Loikkakoplaa, niin tilaa sille leirille kaksi eri pakettia.

Hintoihin lisätään 24 % ALV.

Sopivaan ryhmäkokoon vaikuttaa suuresti ohjaajien lukumäärä ja tilat. Loikkakoplan kesäleiripaketti on suunniteltu 5-30 hengen ryhmälle jossa on 1-2 ohjaajaa (riippuen ryhmän koosta). Leiriläisten määrää voidaan kasvattaa, jos ohjaajia on leirillä riittävästi ja jos käytössänne olevat tilat ovat riittävän suuret.

Jokaiselle kesäleirisi ryhmälle, jotka käyttävät Loikkakoplan sisältöjä eri aikaan, tulee tilata oma pakettinsa.

Voit aloittaa ja käyttää Loikkakoplan kesäleirejä omien aikataulujesi mukaan kesästä 2023 eteenpäin. Järjestelmä ei sido sinua mihinkään tiettyyn aikatauluun.

Tilaa kesäleiri täyttämällä sivun alalaidasta löytyvä tilauslomake tai laita meille sähköpostia!

rasmus.kuvaja (ät) parkourakatemia.fi

Meille voit myös soittaa: 050 5533442.

Ei. Päinvastoin. Jos tilaat parkour-ammattilaisen paikalle ohjaamaan leiriä, muodostuu tuntihinta matkakuluineen huomattavasti kalliimmaksi. Loikkakoplalla selviät murto-osalla tästä ja saat huippuammattilaisten luomat sisällöt käyttöösi.

Leirillä voitte koska tahansa vaihtaa tilaa: klikkaatte vain haluamanne ympäristön auki ja lähtekää tekemään avautuvia tehtäviä! Sade ei paljoa parkouraajia lannista, mutta jos käytössänne on sisätiloja, voitte halutessanne siirtyä tekemään liikuntasalitreenejä. Osan tehtävistä pystyy tekemään myös vaikkapa katoksen suojissa.

Voit käyttää Loikkakoplaa myös viikoittaisten parkourharjoitusten järjestämiseen koulun liikuntasalissa tai vastaavassa ympäristössä.

Tutustu ja tilaa: loikkakopla.fi/tietoa

Tai ole meihin yhteydessä: 050 5533442, rasmus.kuvaja (ät) parkourakatemia.fi

Tilaa LOIKKAKOPLA KESÄLEIRI käyttöösi

Klikkaa alla olevaa painiketta ja täytä avautuva lomake, niin saat Loikkakopla kesäleirin käyttöösi! Tai laita mailia: rasmus.kuvaja (ät) parkourakatemia.fi

TILAA LOIKKAKOPLAA

Täytä alla oleva lomake, niin saat loikkakopla kesäleirin käyttöösi. Valitset kahdesta eri paketista. Toisessa on tekemistä maksimissaan 1,5 päiväksi (pienempi paketti) ja toisessa on tekemistä maksimissaan 3 päiväksi (isompi paketti).


Yhteydenottolomake

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä 2 päivän sisällä.


YHTEYSTIEDOT

Jos sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää Loikkakoplasta, ota ihmeessä yhteyttä: Rasmus Kuvaja – Loikkakoplan asiakkuuspäällikkö
050 5533442, rasmus.kuvaja (ät) parkourakatemia.fi